BekendmakingGehandicaptenparkeerplaatsen week 28 (2020)

Gehandicaptenparkeerplaatsen Roodborststraat en Steenbakkerslaan
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 juli 2020 twee verkeersbesluiten genomen voor de aanleg van een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats. Het gaat om een parkeerplaats in de Roodborststraat en een parkeerplaats inde Steenbakkerslaan.

De verkeersbesluiten zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 7 juli 2020. Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scroll iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'. U kunt ook op deze directe link klikken: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-36717.html.

De stukken liggen eveneens van 8 juli tot en met 17 augustus 2020 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 17 augustus 2020 de tijd.

Informatie