BekendmakingGehandicaptenparkeerplaatsen week 46 (2020)

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 4 november 2020 besloten tot de aanleg van een gereserveerde gehandicapten parkeerplaats aan de Bloemendaalselaan ter hoogte van de entree met de toegang tot perceelnummer 1 t/m 75 te Leiderdorp.

De stukken zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 11 november 2020. Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scroll iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'.

De stukken liggen eveneens van 11 november 2020 tot en met 23 december 2020 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 23 december 2020 de tijd.

Informatie