BekendmakingGehandicaptenparkeerplaatsen week 47 (2020)

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 12 november 2020 besloten tot het opheffen van twee algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aan het Van Alphenplein ter hoogte van de toegang tot Van Alphenstaete te Leiderdorp.

De stukken zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 19 november 2020 (in het Leiderdorps Weekblad staat per ongeluk dat het op 18 november gepubliceert wordt). Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scroll iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'.

De stukken liggen eveneens van 19 november 2020 tot en met 31 december 2020 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 31 december 2020 de tijd.

Informatie