BekendmakingGehandicaptenparkeerplaatsen week 7 (2021)

Betreft: Verkeersbesluiten aanleg van gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats en het opheffen van gereserveerde gehandicaptenparkeerplaatsen.
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 10 februari 2021 besloten tot de aanleg van een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aan de:

  • Bloemendaalselaan ter hoogte van de toegang tot perceelnummer 1 t/m 75 te Leiderdorp.

Het college heeft eveneens op 10 februari 2021 besloten tot het opheffen van een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aan de:

  • Brandwacht ter hoogte van de toegang tot perceelnummer 1 t/m 37 te Leiderdorp.
  • Beukenschans ter hoogte van entree A te Leiderdorp.

De stukken zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 17 februari 2021. Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scroll iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'.

De stukken liggen eveneens van 17 februari 2021 tot en met 31 maart 2021 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 31 maart 2021 de tijd.

Informatie