BekendmakingOplaadpaal week 25 (2020)

Bosdreef
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 17 juni 2020 besloten tot het aanwijzen van vier parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Bosdreef t.h.v. huisnummer 31 te Leiderdorp. In eerste instantie worden hierbij twee parkeerplaatsen aangewezen voor het opladen van elektrische voertuigen. Het aantal vakken wordt in de toekomst uitgebreid met nog twee parkeervakken als daar voldoende vraag voor is.

De stukken zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 17 juni 2020. Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scroll iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'. De stukken liggen eveneens van 17 juni tot en met 29 juli ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 29 juli 2020 de tijd.

Informatie