BekendmakingOplaadpalen week 14 (2020)

Rozemarijntuin
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Rozemarijtuin t.h.v. perceelnummer 12 te Leiderdorp.

Splinterlaan
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Splinterlaan t.h.v. perceelnummer 152 te Leiderdorp.

Steenbakkerslaan
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Steenbakkerslaan t.h.v. perceelnummer 16 te Leiderdorp.

Wagenmaker
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Wagenmaker t.h.v. perceelnummer 42 te Leiderdorp.

Brugwacht
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Brugwacht t.h.v. perceelnummer 24 te Leiderdorp.

Hoofdstraat
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Hoofdstraat t.h.v. perceelnummer 26 te Leiderdorp.

Hubrechtstraat
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Hubrechtstraat t.h.v. perceelnummer 1 te Leiderdorp.

Jacoba van Beierenlaan
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Jacoba van Beierenlaan t.h.v. perceelnummer 188 te Leiderdorp.

Noorderschans
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Noorderschans t.h.v. perceelnummer 14 te Leiderdorp.

Poldertocht
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Poldertocht t.h.v. perceelnummer 62 te Leiderdorp.

Dijkwacht
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Dijkwacht t.h.v. perceelnummer 188 te Leiderdorp.

Coornhertdreef
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Coornhertdreef t.h.v. perceelnummer 9 te Leiderdorp.

Frederik Hendriklaan
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 april 2020 besloten tot het aanwijzen van 4 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Frederik Hendriklaan t.h.v. perceelnummer 17 te Leiderdorp.

De stukken zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 1 april 2020. Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scroll iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'.

De stukken liggen eveneens van 1 april tot en met 13 mei ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 13 mei 2020 de tijd.

Informatie