BekendmakingVerkeersbesluiten week 16 (2020)

Wilddreef

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 6 april 2020 besloten tot het instellen van een parkeerverbod op de Wilddreef t.h.v. perceelnummer 1 en 3 te Leiderdorp.

De stukken zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 1 april 2020. Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scrol iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'.

De stukken liggen eveneens van 15 april tot en met 27 mei ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 27 mei 2020 de tijd.

Informatie