BekendmakingVerkeersbesluiten week 49 (2020)

Verkeersbesluit aanleg en het opheffen van gereserveerde gehandicaptenparkeerplaatsen
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 2 november 2020 besloten tot de aanleg van een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aan het Van Alphenplein ter hoogte van de toegang tot Van Alphenstaete te Leiderdorp. Het college heeft eveneens op 24 november 2020 besloten tot de opheffing van een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aan de Hoofdstraat ter hoogte van perceelnummer 238 te Leiderdorp.

De stukken zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 2 december 2020. Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scroll iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'.

De stukken liggen eveneens van 2 december 2020 tot en met 13 januari 2021 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 13 januari 2021 de tijd.

Informatie