BekendmakingVerwijderen/opheffen gehandicaptenparkeerplaats week 40 (2020)

Verwijderen/opheffen van een gehandicaptenparkeerplaats

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 21 september 2020 besloten tot het verwijderen/opheffen van een gereserveerde parkeerplaats aan de Zijldijk ter hoogte van huisnummer 3 te Leiderdorp.

De stukken zijn digitaal gepubliceerd in de Staatscourant op 23 september 2020. Om de stukken in te zien gaat u naar de website www.staatscourant.nl. Scroll iets naar onderen en klik op 'Officiƫle bekendmakingen'. Onder het kopje 'Aanvullende zoekcriteria' kiest u bij 'Type organisatie(s)' voor 'Gemeente'. Bij 'Publicerende organisatie(s) kiest u voor Leiderdorp en bij 'Onderwerp(en)' kiest u voor 'Verkeer'. Dan klikt u op 'Start zoekopdracht'.

De stukken liggen eveneens van 23 september tot en met 7 oktober ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis (gedurende openingstijden).

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 11 november de tijd.

Informatie