Nieuwsbericht 20 september DriveXperience voor jonge autorijders

Gepubliceerd op: 02 september 2015 23:25

Jonge autorijders van 18 t/m 24 jaar in de gemeente Leiderdorp, die tussen drie maanden en twee jaar hun rijbewijs bezitten, kunnen zondag 20 september gratis meedoen aan The DriveXperience. Dat is een praktische en leerzame Praktijkdag voor Jonge Autorijders, waarvoor auto's gratis beschikbaar worden gesteld door Van Haasteren Motors BV in Leiderdorp. Bezit van een eigen auto is dus niet nodig. De dag wordt gehouden in en bij het gemeentehuis in Leiderdorp.

Alle deelnemers volgen in kleine groepen drie onderdelen:

  1. Praktijkrit rijden (Road Xperience)
  2. Noodstops maken op mobiele baan (Track Xperience)
  3. Module alcohol en drugs (Xperience Xchange)

Alles bij elkaar een veelzijdig programma met autorijden, remproeven, discussiëren en ervaringen uitwisselen.

Verkeerstest via internet
Na aanmelding ontvang je een inlogcode waarmee je thuis op de site van CitoDrive een test kunt maken die aangeeft welk soort autorijder je bent. Na afloop maak je thuis nóg een toets om te kijken of je rijgedrag veranderd is.

Laat ook je vrienden zich aanmelden!
De dag begint om 9.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd en na afloop ontvang je een certificaat. Samen met je vrienden deze dag volgen maakt het nog leuker. Meld je gezamenlijk aan.

Aanmelden via de website
Alle Leiderdorpse jongeren tussen de 18 en 25 jaar hebben via de post een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heb je de uitnodiging gemist? Aanmelden kan ook via www.thedrivexperience.nl of www.jongeautorijders.nl. Op deze sites staat ook meer info over het (dag)programma. Na aanmelding krijgen deelnemers alle info per e-mail.