Nieuwsbericht 22 maart bewonersmarkt

Gepubliceerd op: 16 maart 2016 10:00

Kom naar de bewonersmarkt op:

Dinsdag 22 maart 2016 van 18.30-20.30 uur in het atrium van het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1.

De gemeente Leiderdorp vindt het belangrijk dat u als inwoner betrokken bent bij uw leefomgeving en hierover mee praat en hier invloed op heeft.

Samen met actieve en enthousiaste Leiderdorpers organiseren wij de bewonersmarkt.

Tijdens deze markt kunt u met elkaar in gesprek over uw buurt of wijk. Heeft u een idee, wens of initiatief? De gemeente wil graag samen met u de mogelijkheden bespreken. Tijdens deze avond kunt u ook kennismaken met inwoners en organisaties die aanwezig zijn om hun idee├źn en initiatieven te presenteren.

Wie zijn er aanwezig?

  • Leiderdorp Wijkpreventie; buurtpreventie via Whatsappgroepen.
  • Platform Hondenvrienden Leiderdorp; wil de belangen van honden en hondenliefhebbers onder de aandacht brengen
  • St. Buurtactief het Oude Dorp; zet zich in voor de sociale cohesie en leefbaarheid in de buurten Achthoven, Doeskwartier, Doesplant, Kerkwijk en Oranjewijk.
  • Bureau verkiezingen van de gemeente Leiderdorp; bent u benieuwd hoe het is om deel te nemen aan een team op een stembureau? kom dan naar de informatie bijeenkomst
  • Buuv Leiden-Leiderdorp is een marktplaats voor burenhulp. U kunt er andere Leiderdorpers ontmoeten om samen iets te ondernemen of elkaar te helpen.
  • Sociaal Team Leiderdorp; is het centrale aanspreekpunt voor volwassen inwoners van Leiderdorp die hulp en/of hulpmiddelen nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen en leven
  • Pluspunt is aanwezig met informatie over de nieuwe initiatieven in de Hoeksteen (wijk De Schansen): de Buurtkamer en de Raad- en Daad-inloop. Als blijkt dat hier belangstelling voor is kunnen deze initiatieven ook in andere wijken worden opgezet.

U bent van harte welkom!