Nieuwsbericht 9 september: denk samen met uw buren mee over uw wijk

Gepubliceerd op: 26 augustus 2015 09:30

Wat vindt u belangrijk in uw wijk? Heeft u zelf ideeën voor uw wijk? Kom woensdagavond 9 september naar onderstaande bijeenkomsten in het gemeentehuis van Leiderdorp.

Bewonersmarkt, 17.30-19.00 uur
De bewonersmarkt is voor alle inwoners van Leiderdorp, van jong tot oud, die zich betrokken voelen bij hun buurt. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over plannen die de gemeente heeft in uw buurt? Of heeft u zelf ideeën voor uw buurt? U kunt hier tijdens de bewonersmarkt over in gesprek gaan met elkaar en met medewerkers van de gemeente.

Presentatie ontwerp Muzenlaan, 19.00-20. 30 uur
Bewoners van de Muzenlaan en omgeving kunnen deze avond de gelegenheid de ontwerpen voor het groot onderhoud in de straat inzien. De ontwerpen zijn opgesteld in samenspraak met de klankbordgroep Muzenlaan. Alle bewoners van het tweede deel van de Muzenlaan, Annie M.G Schmidtstraat, een deel van de Vossiuslaan en de Grotiuslaan waar het groot onderhoud plaatsvindt, krijgen de mogelijkheid om op de ontwerpen te reageren. Zij zijn hier reeds voor uitgenodigd met een bewonersbrief.

Groene Ideecafé over Geveltuinen, 20.00-22.00 uur
Wilt u zelf bijdragen aan meer groen in Leiderdorp? Schuif dan om 20.00 uur aan bij het Groene Ideecafé in de raadszaal. Tijdens het café wordt in het kader van Operatie Steenbreek (=tegel eruit, plant erin!) uitleg gegeven over geveltuinen. En u kunt ook een ontwerp maken voor uw eigen geveltuin.