Nieuwsbericht Aangepaste planning werkzaamheden Persant Snoepweg

Gepubliceerd op: 10 oktober 2017 18:15

Onlangs is gestart met de werkzaamheden aan de Persant Snoepweg. In overleg met belanghebbenden hebben wij de planning van de werkzaamheden aangepast. Deze wijziging hindert de voortgang van het project niet.

Dit betekent dat de tweede fase start bij het rechte wegdeel tussen de kruising Elisabethhof tot de rotonde bij het ziekenhuis. De derde fase start bij het rechte wegdeel vanaf de rotonde bij het ziekenhuis tot het kruispunt Engelendaal.

Kijk voor de actuele planning op de interactieve kaart die te vinden is op www.leiderdorp.nl/persantsnoepweg.

Werkzaamheden 16 oktober – 24 oktober
Vanaf 16 oktober starten de werkzaamheden aan het wegdeel tussen de kruising Elisabethhof tot de rotonde bij het ziekenhuis. De rotonde en kruising met Elisabethhof blijven open om de bereikbaarheid te garanderen.

Nachtwerkzaamheden
Ook in deze fase vinden nachtwerkzaamheden plaats:
16 oktober 21.00 uur – 17 oktober 05.00 uur
20 oktober 21.00 uur – 21 oktober 05.00 uur.

Tijdens de nachtwerkzaamheden wordt op beide rijbanen het asfalt verwijderd, opnieuw geasfalteerd en belijning aangebracht. Direct omwonenden worden hierover door de aannemer geïnformeerd met een brief.
De aangevraagde APV vergunning voor het nachtwerk is hierop aangepast. Gevraagd wordt een vergunning te verlenen voor nachtwerkzaamheden voor maximaal 15 nachten gedurende het gehele project. Voorafgaand aan de nachtwerkzaamheden per locatie worden omwonenden door de aannemer geïnformeerd met een brief en kenbaar gemaakt in Gemeente aan Huis.

Inloopspreekuur
Wekelijks houdt de aannemer op woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur een inloopspreekuur voor bewoners en bedrijven in onze keet op de parkeerplaats van park De Houtkamp op de hoek van de Van Diepeningenlaan en de Persant Snoepweg.