Nieuwsbericht Aanleg sportkooi Van der Marckstraat

Gepubliceerd op: 07 juni 2016 14:55

Vanaf maandag 13 juni 2016 wordt bij de Van der Marckstraat gestart met het uitvoeren van werkzaamheden in het kader van uitvoering van het speelruimteplan 2013 - 2022.


Wat gaan we doen?
Er wordt een nieuw sportkooi met een drain betonnen vloer aangelegd. In de nieuwe sportkooi wordt naast voetbaldoelen ook voorzien van vier kleinere pannadoelen en twee basketbalpalen inclusief de belijning. Tijdens de speelruimtemarkt op 10 september 2015 hebben buurtbewoners positief gereageerd op de plannen.


Wanneer?
De werkzaamheden starten op maandag 13 juni a.s. De werkzaamheden zullen tot circa begin juli duren (afhankelijk van de weersomstandigheden). De werktijden worden dagelijks uitgevoerd tussen 7.00 uur en 18:00 uur.


Maatregelen
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan er geen gebruik worden gemaakt van de sportkooi. Ook kan er door de werkzaamheden geen gebruik worden gemaakt van het voetpad naast het buurthuis 'Zijlkwartier'. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zullen er enkele parkeerplekken gebruikt worden voor de opslag van materiaal.


Gedurende de werkzaamheden kunt u enige geluidsoverlast ervaren. De aannemer die het werk gaat uitvoeren zal er voor zorg dragen dat dit tot een minimum wordt beperkt.


Vragen
Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dat kunt u contact opnemen via 071 5458 500 of info@leiderdorp.nl.