Nieuwsbericht Activiteiten op woensdagmiddag in het MEC

Gepubliceerd op: 08 september 2010 00:00

 

kinderactiviteiten bij MECEens in de twee weken is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar iets leuks te doen in het Milieu Educatief Centrum (MEC). Het begint altijd om 14.00 uur en de activiteit duurt twee tot drie uur. Voor deelname wordt een vergoeding gevraagd van 2 euro per kind.

Op 15 september gaan we papier maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zelfgemaakte pulp van oude kranten. Het is mogelijk om het vers geschepte papier mooi te versieren, bijvoorbeeld met gedroogde (bloem)blaadjes, of er een kleurtje aan te geven.

Deelnemers die verzekerd willen zijn van een plekje kunnen zich van tevoren aanmelden bij het MEC, telefonisch (071 – 54 12 216) of via e-mail: mec@natuureducatie.nl.

Mensen die persoonlijk op de hoogte willen blijven van de woensdagmiddagactiviteiten kunnen hun e-mailadres sturen naar het MEC met als onderwerp ‘woensdagmiddagactiviteit’. Zij worden dan via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten in en van het MEC.

 Tot ziens in het MEC!

Het MEC is te vinden in Sociaal Cultureel Centrum De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl.