Nieuwsbericht Afsluiting Hoge Rijndijk ter hoogte van viaduct A4

Gepubliceerd op: 03 november 2010 00:00

De Hoge Rijndijk wordt van 22 november tot en met 24 december 2010, ter hoogte van het viaduct rijksweg A4 afgesloten. Ook fietsers, bromfietsers en voetgangers kunnen er niet door. Tijdens de afsluiting wordt het betonwerk voor het dek van de toekomstige Hoge Rijndijk over de verdiepte ligging van de A4 gemaakt .

Het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de Willem van der Madeweg, N11 en Burgermeester Smeetsweg. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Fietsers en voetgangers worden met borden omgeleid over de A4 brug en de Hoofdstraat. Bromfietsers worden met borden omgeleid via het Baljuwpad, Heinekenpad, de Heijderweg naar de Willem van der Madeweg.

Vragen over verbreding A4?
Als u vragen heeft over de verbreding van de A4, dan kunt u bellen naar de Centrale Informatielijn 0900 – 444 33 22. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die de aannemer namens Rijkswaterstaat uitgeeft door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief.A4BL@bamciviel.nl. Of kijk op: www.rijkswaterstaat.nl/A4 of de website van de gemeente.

 Combinatie A4 Burgerveen - Leiden werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan de verbreding van de A4.