Nieuwsbericht Afvaldienst

Gepubliceerd op: 15 april 2020 09:20

Drukte op de milieustraat: stel uw bezoek zoveel mogelijk uit

Wij begrijpen dat inwoners het thuis blijven aangrijpen voor klussen in en om het huis. Dit zien wij ook terug in het aantal bezoeken aan de milieustraat. Omdat er maximaal 10 bezoekers tegelijk op de milieustraat mogen zijn, is meerdere malen een lange wachtrij ontstaan die doorliep tot aan de Persant Snoepweg. Deze wachtrij veroorzaakt overlast voor het overige verkeer. Daarom vragen wij u uw bezoek zoveel mogelijk uit te stellen. Komt u toch? Wees u er dan van bewust dat het behoorlijk druk kan zijn. Wij vragen u in dat geval om te keren en uw bezoek uit te stellen naar een ander moment, bij voorkeur doordeweeks.

Om ook tijdens een bezoek aan de milieustraat minimaal 1,5 meter afstand voor u en onze medewerkers te kunnen garanderen, gelden de volgende bezoekregels:

  • Kom alleen.
  • Er mogen maximaal 10 bezoekers tegelijk op de milieustraat zijn.
  • Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen, om uw en onze gezondheid te beschermen. We verwachten dit ook van u. Kom dus niet als u bijvoorbeeld verkoudheidsklachten heeft.

Afhaaldienst grofvuil

Ook bij de afhaaldienst van het grofvuil is het druk. Voor de komende weken kunt u geen afspraak meer maken, want wij zitten helemaal vol. Wij vragen u om uw grofvuil als dat kan te bewaren tot na de crisis. Is bewaren niet mogelijk? Neem alleen dan contact op met de gemeente (071 54 58 500). Alvast bedankt voor uw medewerking. Alleen samen krijgen we corona onder controle. www.leiderdorp.nl/coronavirus.

Milieustraat