Nieuwsbericht Afvalkalender wordt Afvalwijzer

Gepubliceerd op: 12 februari 2018 16:00

Goed

Om u op maat te informeren over de ophaaldata van 2018, hebben wij de 'Afvalwijzer' beschikbaar gesteld. Alles over de afvalinzameling op ùw adres vindt u in de AfvalWijzer en in de AfvalWijzer App.


Uw persoonlijke afvalkalender kunt u digitaal raadplegen via www.mijnafvalwijzer.nl. U kunt inloggen met postcode en huisnummer en vervolgens zien wanneer welke bak wordt geleegd. U kunt de kalender printen door op de knop PDF te klikken. U krijgt dan een jaaroverzicht van uw adres in beeld dat u vervolgens kunt printen. Controleer regelmatig www.mijnafvalwijzer.nl voor wijzigingen!
De kalender kunt u ook uit laten printen aan de balie van het gemeentehuis.


AfvalWijzer App
Download de gratis app op uw smartphone. Deze is te downloaden via de App Store, Play Store of Windows Store (zoek op 'AfvalWijzer'). Met de AfvalWijzer app kunt u uw inzameldagen op elk gewenst moment inzien. Ook kunt u instellen dat u een berichtje krijgt wanneer u de container klaar moet zetten. De app en website hebben ook algemene informatie over afvalsoorten en afvalscheiding.

Scheidingsinformatie
De afvalwijzer is voorzien van een 'afval ABC' die u helpt bij het scheiden van grondstoffen. Hier kunt u zien welke grondstof in welke bak moet.