Vrijwilligersprijs 2023

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Leiderdorp. Zij zorgen dat verenigingen kunnen bestaan, activiteiten worden georganiseerd en er extra aandacht is voor degenen die dat nodig hebben. Daarom reiken wij ook dit jaar drie vrijwilligersprijzen uit. Hiermee zetten wij inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken wij onze waardering uit voor alle vrijwilligers die Leiderdorp nog mooier maken. 

Heeft u dit jaar een mooi vrijwilligersinitiatief uitgevoerd? Dan nodigen wij u uit om uw initiatief aan te melden voor de Vrijwilligersprijs 2023. U kunt zich vanaf nu aanmelden. Het aanmeldformulier vindt u op www.leiderdorp.nl/vrijwilligers of u kunt het formulier ophalen bij de balie van het gemeentehuis.

Beoordeling door jury


Een jury beoordeelt alle aanmeldingen. Deze bestaat uit leden die zich nauw betrokken voelen bij het vrijwilligerswerk in Leiderdorp. De jury let hierbij op de volgende criteria:

  • Verbinding: welke kanshebber is het beste in het met elkaar verbinden van mensen?
  • Passie: wie toont de meeste bevlogenheid, motivatie en het grootste doorzettingsvermogen?
  • Onderscheidend: waarin onderscheidt een initiatief zich positief van andere projecten?

Uitreiking Vrijwilligersprijs


De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie. Deze is op 7 januari in het gemeentehuis.


Voorwaarden voor aanmelding

  • Het initiatief moet minimaal één jaar actief zijn en door vrijwilligers zijn uitgevoerd;
  • Het initiatief moet schriftelijk of online aangemeld worden met het aanmeldingsformulier, te downloaden op de website of af te halen bij de receptie van het gemeentehuis;
  • Het aanmeldingsformulier moet uiterlijk 9 december 2022 zijn ingediend.

Contact


Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat op telefoonnummer (071) 54 58 500 of mail naar bestuurssecretariaat@leiderdorp.nl.

Deel dit nieuwsbericht