Nieuwsbericht Asfalteren rijbanen Engelendaal van 8 tot en met 25 september

Gepubliceerd op: 26 augustus 2015 09:30

De werkzaamheden aan de kruising Vronkenlaan verlopen volgens planning en worden 7 september afgerond. Daarna gaat aannemer BAM Infra bv de rijbanen van Engelendaal asfalteren. Vanaf de kruising Van der Havelaan-Rietschans tot de kruising Heinsiuslaan-Vronkenlaan krijgen de rijbanen een nieuwe toplaag. De werkzaamheden duren van 8 tot en met 25 september.

Het asfalteren gebeurt in 3 fasen:

  • 8 tot en met 14 september: noordzijde Engelendaal (kant Buitenhoflaan), na kruising Van der Havelaan tot kruising Heinsiuslaan;
  • 15 tot en met 18 september: zuidzijde Engelendaal (kant Rietschans), na kruising Rietschans tot kruising Dennenschans;
  • 18 tot en met 25 september: zuidzijde Engelendaal, kruising Dennenschans tot kruising Vronkenlaan.

Werktijden
De werkzaamheden vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur. Op twee dagen wordt ook 's nachts gewerkt van middernacht tot 5.00 uur. In de nacht van 17 op 18 september asfalteert BAM de inrit Noorderschans en in de nacht van 24 op 25 september is de inrit Houtschans aan de beurt. Bewoners grenzend aan het wegvak kunnen hiervan geluidsoverlast ondervinden.

Verkeersmaatregelen
Het verkeer zal met de gebruikelijke (gele) borden langs het werk worden geleid. Gedurende de werkzaamheden vervallen de bushaltes in de vermelde werkvakken. Gedetailleerde informatie vindt u op de website.

Contact en informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met BAM via de omgevingstelefoon +31 (0)6 12 623 629 of via e-mail engelendaal@bamwegen.nl. BAM houdt elke woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur inloopochtend in de tijdelijke projectaccommodatie op de parkeerplaats van het park Houtkamp zijde Engelendaal.

Kijk voor het laatste nieuws op www.leiderdorp.nl/engelendaal.