Nieuwsbericht Asfaltwerkzaamheden Gallaslaan en Engelendaal

Gepubliceerd op: 25 juli 2012 00:00

Een aantal maanden geleden zijn de rioleringswerkzaamheden aan de Gallaslaan en Engelendaal afgerond. Om inzakken van de bodem te voorkomen is destijds tijdelijke bestrating aangelegd. Dit wordt vanaf 6 augustus, in week 32 en 33, herstelt door opnieuw te asfalteren.

Tijdens de werkzaamheden worden in fases de kruising Gallaslaan – Heinsiuslaan en een rijbaan van de Engelendaal afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid met borden

Afsluitingen en omleidingen
Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de bushalte aan de Heinsiuslaan vanaf 6 augustus verplaatst naar de Engelendaal (ter hoogte van Winkelhof). Dit gebeurt aan weerszijden.

Gallaslaan fase 1

 

 

 

 

In week 32 wordt de kruising Gallaslaan – Heinsiuslaan afgesloten. Sportpark de Bloemerd blijft via de Gallaslaan bereikbaar. Ook wordt in deze week aan de Engelendaal gewerkt waardoor de rijbaan vanaf de Persant Snoepweg richting het Winkelhof is afgesloten.

Engelendaal 2

In week 33 wordt de Engelendaal aan één zijde afgesloten: vanaf de Gallaslaan richting de Persant Snoepweg.

Engelendaal 1

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jakko Swart (tel: (071) 545 85 45, email: jswart@leiderdorp.nl) of Roy Ramdien (tel: (071) 54 58 554, email: (rramdien@leiderdorp.nl)