Nieuwsbericht Baan op niveau dankzij Stage Nieuwe Stijl

Gepubliceerd op: 13 juli 2016 12:55

Stage Nieuwe Stijl biedt hoog opgeleide jongeren trainingen, workshops en een werkervaringsplaats bij een regionale werkgever om de kansen op een baan te vergroten. In het eerste halfjaar van 2016 heeft Stage Nieuwe Stijl 82,5% van de deelnemers binnen zes maanden aan een betaalde baan op niveau geholpen.

Stage Nieuwe Stijl zet zich al drie jaar in om hoogopgeleide recent afgestudeerde jongeren te begeleiden naar passend werk en/of opleiding. Sinds februari 2013 hebben zich ruim 400 deelnemers met verschillende studieachtergronden aangemeld. Door deel te nemen aan Stage Nieuwe Stijl kunnen deze jongeren veel kennis, vaardigheden en ervaringen op doen. De deelnemers leren zich beter te profileren op de arbeidsmarkt, waardoor zij de kans op een baan sterk vergroten.

Werkervaring, trainingen en workshops
Deelnemers van Stage Nieuwe Stijl krijgen de kans om maximaal zes maanden werkervaring op te doen bij een regionale werkgever. Daarnaast worden er wekelijks trainingen en workshops verzorgd voor de deelnemers. Netwerken, pitchen, arbeidsmarktcommunicatie, sollicitatievaardigheden, presentatievaardigheden en projectmanagement zijn voorbeelden van thema's die worden behandeld.

Geïnteresseerd?
Jongeren met een afgeronde MBO4, HBO of WO-opleiding, woonachtig in de regio Holland Rijnland kunnen zich aanmelden via aanmeldingen@stagenieuwestijl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectmedewerker Stage Nieuwe Stijl: tel. 071 51 65 481.

Geïnteresseerde werkgevers kunnen contact op nemen met Frits Opdam, projectleider/trainer Stage Nieuwe Stijl, tel. 06 27 61 888 1 of f.opdam@leiden.nl.