Nieuwsbericht Bewonersavond Kleine Zandput/Groene Scheg

Gepubliceerd op: 28 februari 2012 00:00

Werkgroep de Groene Schans presenteert maandag 12 maart het definitief ontwerp voor de inrichting van de Kleine Zandput/Groene Scheg.

Het ontwerp moet binnen de technische en financiële randvoorwaarden uitgevoerd kunnen worden. Dit betekent dat de werkgroep voor een aantal keuzes is gesteld. Deze keuzes zijn steeds in overleg met de werkgroep, landschapsarchitect Paul Zuidgeest, Grontmij en de gemeente gemaakt. Het was een uitdaging om het ontwerp zoveel mogelijk intact te houden en toch binnen de technische randvoorwaarden en het budget te blijven en ook de beheerskosten acceptabel te houden. Dit is uiteindelijk gelukt en het resultaat is mooi geworden. De werkgroep de Groene Schans wil daarom graag het eindresultaat aan u presenteren. Dat gebeurt tijdens een informatiebijeenkomst op 12 maart in de accommodatie van de Schaats- en Skeelervereniging Leiderdorp aan de Boomgaardlaan 18 vanaf 20.00 uur.

Tijdens de presentatie lichten wij het definitief ontwerp toe, dat momenteel wordt uitgewerkt tot een bestek. Ook leggen we uit welke keuzes zijn gemaakt en waarom. U kunt tevens vragen stellen en uw opmerkingen over het proces kwijt.