Nieuwsbericht Bezoekdienst voor weduwen en weduwnaars

Gepubliceerd op: 01 september 2010 00:00

Inwoners van Leiderdorp die onlangs hun partner zijn verloren (tussen de 6 en 9 maanden) ontvangen deze week een brief van Pluspunt waarin hulp en ondersteuning wordt aangeboden in de vorm van een bezoekje door een vrijwilliger van de bezoekdienst voor weduwen en weduwnaars.

 De bezoekdienst bestaat uit vrijwilligers die zelf weduwe of weduwnaar zijn.  Zij ondersteunen en begeleiden ouderen die door het verlies van een partner alleen zijn komen te staan. Zij weten uit eigen ervaring wat het betekent om een geliefd persoon te verliezen.

 Wie na het ontvangen van de aanbiedingsbrief prijs stelt op een bezoek, kan geheel vrijblijvend contact opnemen met de coördinator van de bezoekdienst. Pluspunt werkt hiervoor samen met Stichting RADIUS Leiden. In een bijgesloten folder wordt de werkwijze van de bezoekdienst beschreven. Tevens vindt men hierin het telefoonnummer van de coördinator die gebeld kan worden voor meer informatie of voor een kennismakingsbezoek.

Voor informatie, RADIUS, tel. 707 42 00. Meer informatie is ook te vinden op de website: www.stichting-radius.nl of www.pluspuntleiderdorp.nl

De adressen voor het versturen van deze brief zijn ten behoeve van de bezoekdienst door de Gemeente Leiderdorp verstrekt aan Stichting Pluspunt. Vanzelfsprekend gaat Pluspunt uiterst zorgvuldig met deze adresgegevens om.