Nieuwsbericht Bijeenkomst voor ondernemers over toekomst retail

Gepubliceerd op: 16 maart 2015 14:25

Hoe winkelt de consument over tien jaar? Zijn onze winkelcentra klaar voor de toekomst? Deze vragen staan centraal op woensdagavond 1 april 2015. Dan kunnen ondernemers uit Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest Voorschoten en Zoeterwoude tijdens een werkatelier samenwerken aan een toekomstplan voor retail in de regio. Het opstellen van deze regionale retailvisie is een actie uit de Economische Agenda Leidse regio.

Keuzes maken
Ondernemers, van winkelier tot vastgoedeigenaar, hebben te maken met ontwikkelingen die een grote impact hebben op bestaande winkels en winkelcentra. Voor een sterk winkellandschap moeten er keuzes worden gemaakt. Op 1 april presenteert een gespecialiseerd bureau (Retail Management Center) hoe de winkels en winkelgebieden in onze regio ervoor staan. Ondernemers gaan daarna met elkaar in gesprek over kansrijke winkelcentra en wat we gezamenlijk doen om deze vitaal te houden.

Ondernemers, meld u aan
Op 1 april komen belangrijke zaken voor de toekomst van ondernemers in de Leidse regio aan bod. Alle ondernemers zijn dan ook uitgenodigd om zich aan te melden voor de bijeenkomst.
Wanneer? Woensdag 1 april van 18.00 tot 22.00 uur.
Waar? Second Level naast het Centraal station van Leiden (Bargelaan 180).
Aanmelden en programma via: s.jacques@leiden.nl

Meer informatie op www.economie071.nl/retailvisie. Of volg op twitter @Economie071.

De regionale Retailvisie is een onderdeel van de Economische Agenda Leidse regio en wordt in opdracht van programmabureau Economie071 opgesteld. Economie071 is een samenwerkingsverband van gemeenten, ondernemers en onderwijsinstellingen uit Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude om de economie in de regio te versterken.

logo economie071