Nieuwsbericht Boomgaardlaan twee weken dicht

Gepubliceerd op: 09 maart 2011 00:00

In een eerder artikel in Gemeente aan huis informeerden wij u over de werkzaamheden aan de Boomgaardlaan in de wijk ’t Heerlijk Recht. Daarin maakten wij kenbaar dat de weg bereikbaar bleef voor alle verkeer. Helaas moeten wij daarop terugkomen.

Tijdens het werk zijn onverwachts kabels en leidingen aangetroffen waardoor het technisch niet mogelijk is de duiker (verbinding tussen 2 waterwegen) in twee fases aan te leggen. Hierdoor is het noodzakelijk de Boomgaardlaan voor alle verkeer af te sluiten.

Dit betekent dat bewoners via de andere ontsluitingsweg, de Gerrit de Blankenlaan de wijk ’t Heerlijk Recht binnen moeten rijden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het Laantje van Osnabrugge.

Door de volledige afsluiting van de Boomgaardlaan kunnen de werkzaamheden wel sneller worden uitgevoerd, binnen 1,5 á 2 weken. Naar verwachting is de Boomgaardlaan 18 maart  weer open voor alle verkeer.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u voor alle uitvoerende zaken contact opnemen met de toezichthouder Pascal van Driel, via tel. (071) 54 59 900. Voor alle overige zaken kunt u contact opnemen met de projectleider van het werk, Richard Spijkerman (rspiikerman@leiderdorp.nl).