Nieuwsbericht Burgemeester en wethouders wandelen door de Vogelwijk

Gepubliceerd op: 23 maart 2011 00:00

wijkbezoek Schansen en DrevenWat zijn de pluspunten in uw buurt en wat ervaart u als minder positief? U kunt het binnenkort zelf vertellen aan de burgemeester en de wethouders van Leiderdorp, want zij brengen dit jaar iedere wijk een bezoek. Op 30 maart is de Vogelwijk aan de beurt.

Het programma voor de wijkwandelingen wordt samengesteld door leden van het wijkoverleg, bewoners en de wijkregisseur van de gemeente. U bent van harte uitgenodigd met het college mee te wandelen! Op  woensdag 30  maart staat de volgende  wandeling van het college gepland in de Vogelwijk. Om 15.30 uur start de wandeling bij het gebouw van buuthuis Zijlkwartier, Van der Marckstraat 19.

Route wijkwandeling Vogelwijk

Gebouw Zijlkwartier - Van Poelgeestlaan – Kwikstaartplein - Leeuwerikstraat - Snipstraat Kievitstraat - Laan van Berendrecht - Spechtstraat – Wielewaallaan - Lijsterbesstraat - Koolmeesstraat - Laan van Berendrecht - Roodborststraat - Nachtegaalstraat  - Koekoekstraat  - Merelstraat - Vronkenlaan oversteken -  Wilddreef - Lijnbaan - Roerdompstraat - Meeuwenlaan - Gansstraat - Zwaanstraat  - Scholeksterstraat - Albatrosstraat - Sternstraat - Van der Marckstraat (gebouw Zijlkwartier).

 Het programma en de data van de overige wijkwandelingen vindt u op http://www.leiderdorp.nl/bestuur_en_organisatie/wijkwandelingen/burgemeester_en_wethouders_wandelen_door_uw_buurt

U kunt zich voor de wijkwandeling aanmelden bij wijkregisseur Carla Rijling: tel: (071) 54 58 573 of per e-mail crijling@leiderdorp.nl

Fotobijschrift: Het college bracht onlangs een bezoek aan de wijk Schansen en Dreven