Nieuwsbericht Burgemeester en wethouders wandelen door Elisabethhof, Hoogmadeseweg en het Essenpark

Gepubliceerd op: 22 juni 2011 00:00

Wat zijn de pluspunten in uw buurt en wat ervaart u als minder positief? U kunt het binnenkort zelf vertellen aan de burgemeester en de wethouders van Leiderdorp, want zij brengen dit jaar iedere wijk een bezoek.

 Het programma voor de wijkwandelingen wordt samengesteld door leden van het wijkoverleg, bewoners en de wijkregisseur van de gemeente. U bent van harte uitgenodigd met het college mee te wandelen! Op  woensdag 29 juni  staat het volgende bezoek van het college gepland in Elisabethhof. De wandeling gaat tevens via een deel van de Hoogmadeseweg (tussen de visrotonde en gemeentewerf) en het Essenpark. Om 15.30 uur start de route bij de gemeentewerf, Simon Smitweg 9.

Route
Kantine gemeentewerf, Simon Smitweg 9 -  Oude Hoogmadeseweg, achter de begraafplaats langs naar de Hoogmadeseweg - Essenlaantje - Zwarte Pad – Kom van Aaiweg – Essenpark – Munnikkenweg – Hoogmadeseweg – Elisabethhof – gemeentewerf.

Het programma en de data van de overige wijkwandelingen vindt u op www. leiderdorp.nl onder Bestuur & Organisatie onder wijkwandelingen.

U kunt zich voor de wijkwandeling aanmelden bij wijkregisseur Carla Rijling: tel: (071) 54 58 573 of email crijling@leiderdorp.nl