Nieuwsbericht Burgemeester en wethouders wandelen door Schansen en Dreven

Gepubliceerd op: 02 maart 2011 00:00

wijkwandeling de BaanderijWat zijn de pluspunten in uw buurt en wat ervaart u als minder positief? U kunt het binnenkort zelf vertellen aan de burgemeester en de wethouders van Leiderdorp, want zij brengen dit jaar een bezoek aan iedere wijk.

Het programma voor de wijkwandelingen wordt samengesteld door leden van het wijkoverleg  en de wijkregisseur van de gemeente. U bent van harte uitgenodigd met het college mee te wandelen! Op  woensdag 9 maart staat de volgende  wandeling van het college gepland in de wijk Schansen en Dreven. Om 15.30 uur start de wandeling bij gebouw De Hoeksteen, Houtschans 107.

Route komende wijkwandeling
Gebouw De Hoeksteen, Houtschans -  Wilddreef - Bosdreef 1 -  Bosdreef 2 – Rietschans -  achterlangs via de Vlechtbaan (oude Beukenschans) - terug langs de JOP -  door de scheg heen via Beukenschans – Dennenschans – Houtschans gebouw De Hoeksteen.

U kunt zich voor de wijkwandeling aanmelden bij wijkregisseur Carla Rijling: tel: (071) 54 58 573 of email crijling@leiderdorp.nl

Wat wordt er met uw op- en aanmerkingen gedaan?
Op de gemeentelijke website www.leiderdorp.nl/wijkwandeling
vindt u een actiepuntenlijst met alle op- en aanmerkingen die zijn geuit tijdens een wandeling. Ook staat bij deze lijst vermeld wat er met uw op- of aanmerking is of wordt gedaan. Daarnaast vindt u op deze site een verslag van het bezoek en een filmpje dat te zien is via You Tube. Op bovengenoemde site staat ook het programma en de data van de overige wijkwandelingen vermeld.

 Foto De wandeling door de Baanderij