Nieuwsbericht Burgemeester en wethouders wandelen door wijk Driegatenbrug

Gepubliceerd op: 26 januari 2011 00:00

Wat zijn de pluspunten in uw buurt en wat ervaart u als minder positief? U kunt het binnenkort zelf vertellen aan de burgemeester en de wethouders van Leiderdorp, want zij brengen dit jaar iedere wijk een bezoek.

Het programma voor de wijkwandelingen wordt samengesteld door leden van het wijkoverleg, bewoners en de wijkregisseur van de gemeente. U bent van harte uitgenodigd met het college mee te wandelen! Op  woensdag 2 februari staat de volgende  wandeling van het college gepland in Driegatenbrug. Om 15.30 uur start de wandeling bij Sociëteit Asopos de Vliet, Zijlstroom 137.

Route komende wijkwandeling

Sociëteit Asopos de Vliet - Zijlstroom - kruising Zijlstroom/Zijldijk - Voerstraat - Schelpenpad naar sloepenhaven - fietspad naar Don Jon - Sociëteit Asopos de Vliet.

De data van de overige wijkwandelingen en het verslag van de reeds gelopen wandelingen vindt u op: http://www.leiderdorp.nl/bestuur_en_organisatie/wijkwandelingen/burgemeester_en_wethouders_wandelen_door_uw_buurt

U kunt zich voor de wijkwandeling aanmelden bij wijkregisseur Carla Rijling: tel: (071) 54 58 573 of email crijling@leiderdorp.nl