Nieuwsbericht Burgemeester en wethouders wandelen door wijk Ouderzorg

Gepubliceerd op: 30 maart 2011 00:00

Wat zijn de pluspunten in uw buurt en wat ervaart u als minder positief? U kunt het binnenkort zelf vertellen aan de burgemeester en de wethouders van Leiderdorp, want zij brengen dit jaar iedere wijk een bezoek.

Het programma voor de wijkwandelingen wordt samengesteld door leden van het wijkoverleg, bewoners en de wijkregisseur van de gemeente. U bent van harte uitgenodigd met het college mee te wandelen! Op  woensdag 6 april staat de volgende wandeling van het college gepland: in de wijk Ouderzorg. Om 15.30 uur start de wandeling bij het MEC gebouw in de Sterrentuin, Van Diepeningenlaan (ingang bibliotheek). De duur van de wandeling is anderhalf uur.

Route komende wijkwandeling

Sterrentuin, gebouw MEC – Van Diepeningenlaan – Horsten – Van Diepeningenlaan - Loevestein – Sijpestein – Drakestein – Tollenaersingel – Van der Valk Boumanweg - Brittenburg – Jachtslotpad – Adegeest  – Rosenburg – Rijnenburg - Van Poelgeestlaan – Winkelcentrum Santhorst – Sterrentuin gebouw MEC.

Het programma en de data van de overige wijkwandelingen vindt u op: http://www.leiderdorp.nl/bestuur_en_organisatie/wijkwandelingen/burgemeester_en_wethouders_wandelen_door_uw_buurt

U kunt zich voor de wijkwandeling aanmelden bij wijkregisseur Carla Rijling: tel: (071) 54 58 573 of email crijling@leiderdorp.nl