Nieuwsbericht Collectieve actie isolatiemaatregelen

Gepubliceerd op: 30 oktober 2019 08:15

In het kader van de straataanpak-pilot in een gedeelte van de Vogelwijk heeft op 15 oktober de slotbijeenkomst plaatsgevonden voor de inwoners. Tijdens deze straataanpak is het projectgebied doorgelicht op energieverbruik en besparingspotentieel aan de hand van één woning uit deze wijk. Deze woning geldt als referentie voor de rest van de woningen in de betrokken straten, en het adviesrapport hiervan is beschikbaar via de pagina van de vogelwijk www.duurzaambouwloket.nl/vogelwijk.

Woning vogelwijk

De aanwezigen op de informatieavond vorige week werden door het Duurzaam Bouwloket geïnformeerd over een aantal specifieke casussen die door deelnemers aan de WoonGesprekken-workshops tijdens die traject waren ingebracht. Mede op basis hiervan is door het Duurzaam Bouwloket een collectief aanbod voorbereid voor drie maatregelen, namelijk vloer-, spouw- en bodemisolatie.

Heeft u plannen om uw woning te verduurzamen, dan biedt dit wellicht ook een kans voor u want deze actie is nu ook opengesteld voor het hele dorp! De actie loopt t/m 31 december 2019. Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheid op de eerder genoemde pagina van de Vogelwijk. Voor gratis en vrijblijvend advies over uw woonsituatie, kunt u contact opnemen met de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket via info@duurzaambouwloket.nl of 072 743 39 56.