Nieuwsbericht Collegebesluit vrachtwagenverbod

Gepubliceerd op: 18 september 2013 00:00

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiderdorp maakt bekend dat zij op 10 september 2013 hebben besloten tot het instellen van een vrachtwagenverbod. Uitgezonderd bestemmingsverkeer, op de Vronkenlaan/Van Poelgeestlaan/Laan van Ouderzorg en Van der Valk Boumanweg.

Het verkeersbesluit betreft;

  • Het intrekken van het verkeersbesluit van 13 mei/1 juli 1997 en daarmee het vrachtwagenverbod op de Van der Valk Boumanweg tussen de Laan van Ouderzorg en de Zijldijk op te heffen.
  • Het instellen van een vrachtwagenverbod, uitgezonderd bestemmingsverkeer, op de Vronkenlaan, Van Poelgeestlaan, Laan van Ouderzorg en de totale Van der Valk Boumanweg.

De stukken zijn zes weken ter inzage gepubliceerd in de Staatscourant. De stukken liggen eveneens van 18 september 2013 tot en met 30 oktober ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Belanghebbenden kunnen op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift tegen het collegebesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Leiderdorp, postbus 35, 2350 AA Leiderdorp. Zij hebben hiervoor tot en met 30 oktober de tijd.