Nieuwsbericht De Romeinse Limes Zomer in Leiderdorp

Gepubliceerd op: 03 juni 2015 09:15

Jarenlang is gewerkt om het grootste onzichtbare Romeinse monument van Europa, de Limes, op veel plekken zichtbaar te maken. Door alle locaties aan de Limes tegelijkertijd open te stellen kan publiek kennis maken met de rijkdom en diversiteit van dit monument midden in ons drukke polderland. Kijk hier voor meer informatie en het programma.

 Deze zomer openen ieder tweede weekend van de maand onder meer musea, parken, horeca, landwinkels, speeltuinen en jachthavens, van Katwijk tot Millingen aan de Rijn, hun deuren om de Romeinse Limes Zomer te vieren.

Iedereen is tijdens deze dagen welkom voor onder meer rondleidingen, sport en spel, optredens, eten en drinken. Uiteraard doet Leiderdorp, als dorp langs de Limes, ook mee!

Op zaterdag 13 juni  van 11:00 tot 16:00 uur bent u van harte welkom bij op de boerenerfmarkt, waar naast verkoop van  streekproducten, levende muziek en een grote variatie aan activiteiten voor jong en oud wordt aangeboden. De markt zal plaatsvinden bij Boerderij Dijkzicht aan de Achthovenerweg 15.