Nieuwsbericht Definitief tijdelijke crisisopvang in sporthal De Bloemerd

Gepubliceerd op: 21 oktober 2015 17:35

Op vrijdag 23 oktober zullen er 120 vluchtelingen opgevangen worden in sporthal De Bloemerd. De vluchtelingen zijn nog maar kort in Nederland en komen vanaf sporthal De Cuyl in Oestgeest. De tijdelijke crisisopvang wordt zo spoedig mogelijk in gereedheid gebracht.

De crisisopvang geldt voor een duur van 72 uur, met de mogelijkheid dit eenmaal te verlengen, tot maximaal een week.

De 120 vluchtelingen die in Leiderdorp worden opgevangen, zijn nog maar kort in Nederland. Het zijn voornamelijk mensen uit Syrië, overwegend mannen, maar er zijn ook gezinnen aanwezig. Zij zijn afgelopen week opgevangen in sporthal De Cuyl in Oestgeest.

Waar kan ik vragen stellen?
Donderdagavond 22 oktober bent u van harte welkom van 19:30 uur tot circa 21.00 uur in het gemeentehuis. Het college van burgemeester en wethouders en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig en gaan graag met u in gesprek.
U kunt ons ook telefonisch bereiken op 071 54 58 500 of per e-mail info@leiderdorp.nl. Via sociale media (www.facebook.com/gemeenteleiderdorp en @Leiderdorpinfo op Twitter) kunt u ook uw vragen stellen. Kijk voor de meest gestelde vragen bij vraag en antwoord.