Nieuwsbericht Denk mee over nieuw mobiliteitsplan Leiderdorp

Gepubliceerd op: 29 mei 2019 08:15

Doe mee met de Serious Game op dinsdagavond 18 juni!

Momenteel wordt gewerkt aan een nieuw mobiliteitsplan voor de komende tien jaar. Wij gaan samen met u de wensen en ambities van Leiderdorp op het gebied van mobiliteit in kaart brengen en van gedachten wisselen over hoe wij hiermee omgaan.

Mobiliteit gaat om meer dan alleen verkeer. Het gaat om hoe wij ons verplaatsen om op verschillende locaties te komen. Hoe we bij ons werk komen, winkels, vrienden, verenigingen en familie. En met welk vervoermiddel. De auto, fiets, lopend en het ov. Ook hangt mobiliteit samen met andere thema's. Denk aan duurzaamheid, welzijn, verkeersveiligheid en bereikbaarheid. Mobiliteit raakt iedereen. Daarom werken wij samen aan een mobiliteitsplan voor iedereen!

Mobiliteitsweek: Serious Game
De derde week van juni organiseren wij een mobiliteitsweek. In deze week gaan wij met onze inwoners, partners en organisaties aan de slag om invulling te geven aan ons nieuwe mobiliteitsplan. Onderdeel van het weekprogramma is het spelen van een 'Serious Game' met inwoners en gebruikersgroepen. Aan de hand van dit spel gaan we met elkaar in gesprek over de keuzes voor goede mobiliteit en de diverse thema's en dilemma's die daarbij horen.

Wanneer is de Serious Game?
De Serious Game wordt gespeeld op dinsdagavond 18 juni om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis van Leiderdorp. We verwachten uiterlijk 22.00 uur klaar te zijn.

Kan iedereen meedoen?
We willen dat zoveel mogelijk inwoners meedoen met de Serious Game. Om het spel goed te kunnen spelen en goed met elkaar in gesprek te gaan, hanteren we een maximum aantal deelnemers. Snel aanmelden dus!

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@leiderdorp.nl o.v.v.: mobiliteit. Geef hierin uw naam en adres aan. U kunt zich ook telefonisch aanmelden op telefoonnummer 071-54 58 500.