Nieuwsbericht Dieren verzorgen op de kinderboerderij

Gepubliceerd op: 04 mei 2011 00:00

Kinderactiviteit MEC mei 2011Is de buitenkant van een ei al hard als de kip het legt, waar poepen schapen en hoe borstel je een geit? Woensdag 11 mei heb je de mogelijkheid al je vragen af te vuren op de verzorgers van de kinderboerderij in park De Houtkamp.

Uitgelegd wordt welke dieren er op de kinderboerderij leven, wat ze wel en niet eten en hoe ze verzorgd moeten worden. Kortom er is op 11 mei veel te leren en te beleven voor jonge inwoners van Leiderdorp.

De activiteit gaat uit vanuit het Milieu Educatief Centrum en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het begint om 14.00 uur en het kost 2 euro per deelnemer. Het MEC organiseert eens in de 14 dagen een kinderactiviteit rond het thema natuur.

Deelnemers kunnen zich van tevoren aanmelden bij het MEC via e-mail naar mec@natuureducatie.nl of tel: 071 – 54 12 216. Er is een maximum van 25 deelnemers aan deze activiteit, dus vol is vol.

Mensen die persoonlijk op de hoogte willen blijven van de activiteiten in het MEC kunnen een e-mail sturen naar mec@natuureducatie.nl met als onderwerp “MEC-activiteiten”. Zij worden dan via een tweewekelijkse nieuwsbrief op de hoogte gehouden.

Tot ziens in het MEC!

Het MEC is te vinden in Sociaal Cultureel Centrum De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl.