Nieuwsbericht Digitale bijeenkomst over parkeernota op 7 september

Gepubliceerd op: 31 augustus 2021 18:00

De gemeente werkt aan een nieuwe parkeernota. Die beschrijft de uitgangspunten voor het parkeren van auto's, fietsen en andere voertuigen in Leiderdorp.

U kunt meedenken over het parkeerbeleid. Daarvoor houden wij een eerste (digitale) bijeenkomst op dinsdag 7 september van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens de avond krijgt u informatie over de aanpak en planning van de parkeernota. Daarna inventariseren we knelpunten en wensen over het parkeren in Leiderdorp. Die gebruiken we bij het maken van de parkeernota.

Bijwonen
In verband met corona vindt de bijeenkomst digitaal plaats. U kunt deze vanuit huis op uw computer of mobiele telefoon live volgen op YouTube via de link https://youtu.be/YrP2oEaJ8OU
Op 7 september zijn we vanaf 19.30 uur live op YouTube. U krijgt dan een presentatie. Daarna stellen we u een aantal vragen die u met uw mobiele telefoon kunt beantwoorden.

Meer info
De parkeernota is de laatste van vier nota's die voortvloeien uit de vorig jaar vastgestelde mobiliteitsvisie. Eerder verschenen nota's over circulatie, langzaam verkeer en openbaar vervoer. Informatie over de mobiliteitsvisie en de nota's vindt u op www.leiderdorp.nl/mobiliteitsplan. Informatie over de voortgang van parkeernota vindt u op de projectpagina www.leiderdorp.nl/parkeernota.