Nieuwsbericht Digitale gebiedsbijeenkomst Baanderij op 24 juni 2020

Gepubliceerd op: 16 juni 2020 14:35

De gemeente Leiderdorp is op dit moment bezig met het opstellen van een gebiedsvisie voor de Baanderij. Deze gebiedsvisie geeft de mogelijke toekomstige ontwikkeling weer voor de Baanderij. Begin maart van dit jaar heeft de gemeenteraad van Leiderdorp gekozen voor het verder uitwerken van een scenario voor de Baanderij. Het scenario gaat uit van een verandering van een deel van de Baanderij waarbij wonen op de Baanderij mogelijk wordt gemaakt. Wij willen de toekomstige visie graag aan u presenteren via een digitale bijeenkomst op woensdag 24 juni om 19.30 uur.

Digitale bijeenkomst
In verband met de Coronatijd is ervoor gekozen om deze bijeenkomst digitaal te organiseren. U kunt vanuit uw huis op uw computer of op uw mobiele telefoon deze bijeenkomst live volgen. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Meldt u dan uiterlijk maandag 22 juni aan via gebiedsvisie-baanderij@leiderdorp.nl. Wij weten dan op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Hoe woont u de bijeenkomst bij?
Op woensdag 24 juni gaat u naar deze website.  U komt dan op een YouTubekanaal terecht. Vanaf 19.15 zenden wij hier live uit. Om 19.30 starten wij de avond.

Inspreken
Tijdens de bijeenkomst zal bureau Urhahn de visie presenteren. Daarnaast willen wij u een aantal vragen stellen die u met uw mobiele telefoon kunt beantwoorden. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om via uw telefoon of per e-mail vragen te stellen. Meer informatie over de Baanderij vindt u op deze pagina.