Nieuwsbericht Doe mee aan de Duurzame Huizen Route

Gepubliceerd op: 06 oktober 2021 09:50

Heeft u zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of het huis geïsoleerd? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route! Op zaterdag 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg te helpen met uw eigen tips en ervaringen!

Het evenement trekt jaarlijks zo'n 5.000 bezoekers en wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en provincies. Energiebesparing lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen stappen worden gezet, grote én kleine. Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot krijgt u praktische tips, ziet u de duurzame maatregelen in werking en doet u inspiratie op voor uw eigen huis.

Huis aanmelden
Lijkt het u leuk om zelf te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in uw huis? Meld u dan aan op www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden voor de dag(delen) dat u uw woning wilt openstellen. En daarmee maakt u kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen!

Duurzame huizenroute