Nieuwsbericht Doe mee en maak Leiderdorp duurzamer!

Gepubliceerd op: 18 januari 2017 12:50

Wat vindt u van de concept-duurzaamheidsagenda?

In 2016 hebben inwoners, (maatschappelijke) organisaties en verenigingen actief meegedacht over de duurzaamheidsagenda. We zijn ontzettend blij met alle waardevolle idee├źn die uit deze bijeenkomsten zijn gekomen! Dit heeft geleid tot een concept duurzaamheidsagenda. In de concept duurzaamheidsagenda zijn de thema's energie, mobiliteit, afval en klimaatadapatie uitgewerkt.

Uitnodiging 9 februari
Graag nodigen wij u uit om samen met ons de concept duurzaamheidsagenda te bespreken en verder in te gaan op wat wij samen kunnen doen om Leiderdorp duurzamer te maken. Ook zullen wij u deze avond informeren over onze plannen met betrekking tot het afvalbeleid.

De bijeenkomst is op donderdag 9 februari en vindt plaats in het gemeentehuis aan de Willem - Alexanderlaan 1. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor soep en broodjes en om 18.30 gaan we aan de slag met de thema's uit de concept duurzaamheidsagenda. De bijeenkomst duurt tot 20.30 uur. Het volledige programma en de concept duurzaamheidsagenda vindt u, in tegenstelling tot eerder genoemde datum, vanaf maandag 30 januari op www.leiderdorp.nl/duurzaam.

Aanmelden
U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen naar duurzaam@leiderdorp.nl.

Duurzaamheidsavond 2016