Nieuwsbericht Doe mee en maak Leiderdorp nog duurzamer! Geef uw mening via het burgerpanel!

Gepubliceerd op: 18 mei 2016 11:25

Rectificatie: in de gemeentepagina van het Leiderdorps Weekblad staat per abuis aangegeven dat het burgerpanel open staat tot 27 juni. Dit moest zijn 27 mei. Om iedereen nog voldoende tijd te geven deel te nemen aan het burgerpanel, is de reactietermijn verlengd tot 6 juni.

De gemeente is bezig met het opstellen van de duurzaamheidsagenda. Dat willen wij samen met u doen. Zo kunnen wij een stap vooruit zetten naar een duurzamer Leiderdorp.

Geef uw mening via het burgerpanel!
In de duurzaamheidsagenda worden de ambities en doelen op het gebied van duurzaamheid voor de gemeente Leiderdorp vastgelegd. Om te komen tot een realistische agenda die ook uitvoerbaar is, wil de gemeente Leiderdorp graag meer gevoel krijgen bij wat er leeft in Leiderdorp. Hoe staat Leiderdorp ervoor als het gaat om duurzaamheid? En wat kunnen wij, samen met de omgeving, doen om duurzaamheid te bevorderen? Met het burgerpanel wil de gemeente antwoord krijgen op deze vragen. U kunt van 18 mei tot en met 6 juni meedoen met het burgerpanel via www.leiderdorppanel.nl.

Kom dinsdag 14 juni naar de duurzaamheidsavond!
Tijdens deze avond is er ruimte voor alle aspecten van duurzaamheid. Heeft u idee├źn, wilt u meedoen of meteen aan de slag? Heeft u belangstelling of wilt u gewoon komen luisteren? Kom dan naar het gemeentehuis op 14 juni!

Datum: 14 juni 2016
Tijd: 19.00 uur-22.00 uur
Programma: een interactief programma wordt momenteel opgesteld.
Meer info: kijk voor meer informatie op www.leiderdorp.nl/duurzaamheid.