Nieuwsbericht Doe mee met de GOED-week!

Gepubliceerd op: 06 oktober 2020 14:50

Door de aangescherpte coronaregels is besloten de Nationale Klimaatweken te verplaatsen naar 2021. In het kader van deze weken hebben wij in Leiderdorp de GOED-week georganiseerd. Deze gaat in aangepaste vorm wel door met vooral digitale duurzaamheidsactiviteiten voor jong en oud. Te beginnen met een online interactieve aftrap op 10 oktober! Kijk op www.goedleiderdorp.nl voor een overzicht van activiteiten.

De online aftrap van de GOED-week op 10 oktober!
De GOED-week wordt gestart met een interactief online webinar, verzorgd door het IVN. Wethouder duurzaamheid Rik van Woudenberg en inspirerende gastsprekers van het IVN, De Bries, het Duurzaam Bouwloket en Bereikbaar Haaglanden & Rijnland praten u kort maar krachtig bij over de GOED-thema's en geven praktische tips. De GOED-thema's zijn: afval, biodiversiteit en klimaatadaptatie, energie en mobiliteit. Ook kunt u tijdens dit webinar live vragen stellen over deze thema's. Wethouder Van Woudenberg neemt u bovendien mee in het programma van de GOED-week vol inspirerende, leuke activiteiten! Deze digitale bijeenkomst via Zoom vindt plaats op zaterdag 10 oktober van 16:00 tot 17:00 uur.

Doe mee en schrijf u in!
Via www.goedleiderdorp.nl kunt u zich aanmelden voor dit gratis webinar. Na de aanmelding ontvangt u (op 9 oktober) een e-mail van IVN met alle informatie die u nodig heeft. En mocht u nieuw zijn in de wereld van 'webinars': IVN legt u in de mail precies uit hoe u kunt deelnemen, live vragen kunt stellen en bij wie u terecht kunt bij technische problemen.