Nieuwsbericht Doe mee met de Serious Game voor het nieuwe mobiliteitsplan

Gepubliceerd op: 05 juni 2019 08:30

Momenteel wordt gewerkt aan een nieuw mobiliteitsplan voor de komende tien jaar. Daarom organiseren wij de derde week van juni een mobiliteitsweek. In deze week gaan wij met onze inwoners, partners en organisaties aan de slag om invulling te geven aan ons nieuwe mobiliteitsplan. Onderdeel van het weekprogramma is het spelen van een 'Serious Game' met inwoners en gebruikersgroepen. Aan de hand van dit spel gaan we met elkaar in gesprek over de keuzes voor goede mobiliteit en de diverse thema's en dilemma's die daarbij horen.

Wanneer is de Serious Game?
De Serious Game wordt gespeeld op dinsdagavond 18 juni om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis van Leiderdorp. We verwachten uiterlijk 22.00 uur klaar te zijn.

Kan iedereen meedoen?
We willen dat zoveel mogelijk inwoners meedoen met de Serious Game. Om het spel goed te kunnen spelen en goed met elkaar in gesprek te gaan, hanteren we een maximum aantal deelnemers. Snel aanmelden dus!

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@leiderdorp.nl o.v.v. mobiliteit. Geef hierin uw naam en adres aan. U kunt zich ook telefonisch aanmelden op telefoonnummer 071-54 58 500.