Nieuwsbericht Doe mee met NLdoet op 20 en 21 maart

Gepubliceerd op: 10 februari 2015 12:15

Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Ook in Leiderdorp zijn er dit jaar weer leuke klussen waar vrijwilligers aan deel kunnen nemen. Kijk op www.nldoet.nl onder 'klus zoeken'.

Heeft uw maatschappelijke organisatie een klus te klaren? Geef dit op voor NLdoet op 20 en 21 maart.
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties die een (grote) klus te klaren hebben, kunnen dit aanmelden voor NLdoet op 20 en 21 maart. Van schilderen tot een rolstoelwandeling met ouderen en van groenonderhoud tot een high wine voor sociaal geïsoleerden. Dit is een mooie mogelijkheid om niet alleen een klus te klaren, maar ook om mensen op een leuke en gezellige manier kennis te laten maken met vrijwilligerswerk en tegelijkertijd uw organisatie te promoten.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nldoet.nl onder ‘Klusaanbieders’.


oranje fonds