Nieuwsbericht Doet u mee met de wijkwandeling?

Gepubliceerd op: 20 november 2017 19:10

Graag wil de gemeente een goede indruk krijgen hoe inwoners hun leefomgeving ervaren en wat er zoal leeft en speelt in de wijk. Eerder dit jaar is daarom gestart met een reeks wijkwandelingen. Op donderdag 30 november is de wijkwandeling in de wijk Voorhof. Het gaat hier om het gedeelte 'Kreken' en 'Zomen'. De gemeente nodigt de inwoners van deze buurt graag uit om deel te nemen aan deze wijkwandeling.

Met de wijkwandeling willen wij u actief betrekken om samen te werken aan een passende leefomgeving, met als doel een tevreden inwoner.

Planten van bij- en vlindervriendelijke bollen
Voorafgaand aan de wijkwandeling planten wij samen met leerlingen van De Regenboog en omwonenden bloembollen in de Groene Long. Dit zorgt in het voorjaar voor een kleurrijk beeld. Bovendien zorgen deze bloembollen voor de ontwikkeling van een gevarieerde kruidenvegetatie. Dit bevordert het voedselaanbod voor bijen en vlinders.

Doe mee!
Wij nodigen iedereen in de buurt uit om 30 november samen met ons de bloembollen te planten en/of mee te lopen met de wijkwandeling.

Het programma ziet er als volgt uit:
13:20-14:00u bloembollen planten met leerlingen en omwonenden
14:00-14:15u afsluiting bollenplantactie
14:45-15:00u ontvangst deelnemers wijkwandeling, locatie aula De Regenboog
15:00-16:30u wandeling door de buurt

U bent van harte welkom in de aula van basisschool De Regenboog.