Nieuwsbericht Drone vliegt over Leiderdorp

Gepubliceerd op: 31 maart 2020 18:50

Door de coronamaatregelen moeten we zo veel mogelijk binnen blijven. In Leiderdorp houden we ons daar zeer goed aan. Waarvoor heel veel dank! Maar we begrijpen ook heel goed dat u de leuke bijeenkomsten en initiatieven mist. Daarom roepen we u op: maak een groet in uw tuin, balkon of straat! Bijvoorbeeld met een krijttekening, een spandoek, een dansje of een simpel wuifgebaar. Op zaterdag 4 april vliegt er tussen 10.00 uur en 13.00 uur een drone over Leiderdorp, die uw groet filmt. Op maandag 6 april wordt uw groet dan uitgezonden op de televisiezender Unity.NU.

Doe mee!
Doet u mee? Stuur dan uiterlijk vrijdag 3 april om 15.00 uur een e-mail naar redactie@unity.nu, of stuur een WhatsAppbericht naar 06-30051000 met uw adres en de actie die u wilt doen. Wij nemen dan contact met u op. Vergeet tijdens uw actie niet om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Bekijk hier het filmpje waarin de burgemeester uitlegt wat de bedoeling is: https://www.youtube.com/watch?v=e8aJHf1nqfE&feature=youtu.be

Drone