Nieuwsbericht Eindelijk, we kunnen de Munnikkenpolder in!

Gepubliceerd op: 14 juli 2021 13:20

IVN-gidsen wandelen op donderdagavond 22 juli tussen 19.30 en 21.00 uur in de Munnikkenpolder, gaat u ook mee? We kunnen genieten van de vogels, eenden en de prachtige vergezichten. Ondanks het hoge water dit voorjaar; hebben de visdiefjes gebroed? Zijn de jongen er nog? Het is maaitijd, welke planten zijn nog te zien?

Aanmelden
Aanmelden is verplicht, en kan door een e-mail te sturen naar Astrid Veerman: aveermanw@hetnet.nl. U ontvangt een bevestiging. We willen voorzichtig zijn en nemen nog steeds speciale maatregelen. We wandelen in groepjes van maximaal 5 deelnemers per gids. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar mogen wel.

Verzamelen
We verzamelen om 19.15 uur onderaan de brug over de A4 in de polder. De opgang naar de brug is te bereiken via de Willem Alexanderlaan, schuin tegenover het gemeentehuis. U kunt parkeren bij het gemeentehuis. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen of fi etsen. U kunt er ook via de Boomgaardlaan komen; u kunt parkeren aan het eind en dan het pad naar het noorden volgen.

Zorg voor voldoende kleding en neem vooral uw eigen kijker mee, want we kunnen onze kijkers niet uitlenen. Ook gebruiken we dit keer geen telescopen.

Corona
De coronabesmettingen nemen op dit moment toe. Het kan gebeuren dat de gidsen extra aanpassingen maken. Houd na aanmelding uw e-mail in de gaten.

Munnikkenpolder IVN