Nieuwsbericht EnergieAmbassadeurs 't Heerlijk Recht organiseren eerste wijkavond

Gepubliceerd op: 11 april 2018 10:45

De EnergieAmbassadeurs van wijk 't Heerlijk Recht organiseerden 5 april hun eerste wijkbijeenkomst over energiebesparing en duurzame opwekking. De gemeente Leiderdorp werkt in het kader van de Duurzaamheidsagenda* samen met inwoners die zich vrijwillig inzetten als EnergieAmbassadeurs. De momenteel 16 gegadigden uit verschillende wijken in ons dorp zijn op 10 april officieel erkend door de gemeente.

Tijdens de goedbezochte en inspirerende wijkbijeenkomst van ' t Heerlijk Recht spraken de EnergieAmbassadeurs en enkele buurtgenoten over onder andere hun ervaringen met zonnepanelen, warmtepompinstallaties en LED-verlichting. Het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket informeerde over de financieringsmogelijkheden.

 

heerlijkrecht

Volle bak bij de eerste bijeenkomst van de EnergieAmbassadeurs ' t Heerlijk Recht

 

Meer weten over duurzame opwekking en energiebesparing of over toekomstige activiteiten van de EnergieAmbassadeurs? Houd de website www.goedleiderdorp.nl in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

*In de Leiderdorpse Duurzaamheidsagenda 2017-2025 staat de ambitie om de CO2-uitstoot in 2025 met 30% te reduceren ten opzichte van 2013, om vervolgens in 2050 volledig CO2-neutraal te zijn.
Goed