Nieuwsbericht Ericalaan gedeeltelijk versperd door werkzaamheden A4

Gepubliceerd op: 19 juli 2010 00:00

Combinatie A4 Burgerveen - Leiden werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan de verbreding van de A4. A4 werkzaamheden (juli 2010)
Voor de verbreding van de snelweg zijn bouwkuipen geplaatst die met zogeheten gewi-ankers vastgemaakt moeten worden. Deze zorgen voor verankering van de uiteindelijke constructievloer waarover straks het verkeer rijdt. Het materieel dat nodig is voor de uitvoering van de werkzaamheden  wordt via een rijdende kraanbrug vervoerd.

Op donderdag 22 juli is de Ericalaan, tussen 9.00 - 15.00 uur en op vrijdag 23 juli tussen 9.00 - 12.00 uur, gedeeltelijk versperd door de aanvoer van materieel dat nodig is voor de plaatsing van de ankers. Het fietspad gelegen ten zuiden van de Ericalaan, ter hoogte van het viaduct met rijksweg A4, is dan afgesloten. Het fietsverkeer wordt met behulp van borden naar het overliggende fiets- en voetpad verwezen. Voor het gemotoriseerde wegverkeer is tijdens bovengenoemde tijden,  ter hoogte van het viaduct bij de Ericalaan, één rijbaan beschikbaar. Verkeersregelaars helpen met het in goede banen leiden van het verkeer.

Wie vragen heeft over de verbreding van de A4, kan bellen naar de centrale informatielijn 0900 - 444 33 22. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die de aannemer namens Rijkswaterstaat uitgeeft door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief.A4BL@bamciviel.nl